top of page

Välkommen till

SVENSKA HÄSTFOTOGRAFERNAS FÖRBUND

Vad är SHF?

SHF är en ideell förening grundad av 4st hästfotografer som har en vision om att stödja Sveriges hästfotografer. Vi finns här för dig som vill utvecklas, men även för dig som precis kommit in i marknaden eller för dig som vill påbörja en verksamhet inom hästfotografi. SHF innefattar också allt från rådgivning i pris och upphovsrättsfrågor men även enklare teknisk support som har med oss hästfotografer att göra.

Vi vill att alla ska kunna leva ut sin dröm inom hästfotografi, och få professionell hjälp på vägen dit. 

Ståtlig hingst bland ruiner

Vi vill förenkla,

lära ut och peppa!

Vi i SHF vill samla alla hästfotografer i Sverige och främja utvecklingen av hästfotografin. 

Vi vill samtidigt förenkla arbetet för dig som hästfotograf genom att erbjuda rådgivning, webbinarium i olika foto-relaterade ämnen eller i kundhantering med mera! 

 

Vi finns också här för dig som vill komma igång med egen verksamhet inom hästfotografi, att våga ta steget!

Eller för dig som vill vara delaktig i roliga hästfoto aktiviteter runt om i Sverige! 

Näsborrar från häst i vinter

Tänk dig en dag där du har koll på allt, du känner dig lugn och inspirerad, och får stöd och pepp från likasinnade....

Sony kamera för Svenska hästfotografernas förbund

Vad vi gör

Aktiviteter

Vi arrangerar olika aktiviteter inom föreningen som du kan ta del utav, allt från lärande webbinarium, fysiska utställningar och vårt årliga SM i Hästfotografi!

Rådgivning

Vi finns här för dig som behöver rådgivning gällande din verksamhet, eller om du står vid ett vägskäl så kan vi hjälpa dig med synpunkter.

Gemenskap

Vår vision är också att föra oss samman och arbeta tillsammans. För dig som vill bli del av ett roligt nätverk med andra hästfotografer är SHF något för dig!

dator, hästfotografi, kamera

1.Webbinarium

Lärdom i online format!

Som en del av SHF kommer du kunna ta del av unika webinars som kommer hållas av olika hästfotografer, i varierande ämnen och vi lovar dig att du kommer hitta ett webbinarium som passar just dig.

2. Kundhantering

Vi finns här för dig!

Oavsett om du behöver rådgivning i kundkontakt, bildhantering eller prissättning så kommer vi i SHF finnas här för dig och hjälpa dig på vägen. 

Hästfotograf, kund
240626742_4286758831411617_1251695637215492528_n.jpeg

3. Träffar &         distanskurser

Träffa likasinnade och dela kunskaper!

Du kommer kunna ta del utav fototräffar, fika med hästfotografer samt distans kurser och workshop i varierande ämnen som rör hästfotografi. 

4. Erbjudanden

Fantastiska erbjudanden för dig! 

Eller varför inte ta del av våra fantastiska erbjudanden så som fritt kundkontrakt för att minska risken för missförstånd mellan fotograf och kund. En prissättnings guide för dig som hästfotograf, eller rabatt hos olika leverantörer som kan hjälpa dig utvecklas eller investera i något nytt för din verksamhet!

FotografJohannaBlixbo-3V3A5900.jpg
Bli medlem i svenska hästfotografernas förbund

BLI MEDLEM

Från och med 2024 är det helt avgiftsfritt att vara medlem i Svenska Hästfotografernas Förbund. Det innebär att du endast behöver fylla i formuläret nedan för att ta del av kommande nyhetsbrev med information om evenemang vi arrangerar och som du kan delta i. Vi behöver fortfarande bokföra våra medlemmar och därför behöver du fylla i uppgifterna nedan för att bekräfta ditt medlemskap hos oss.

Du är nu medlem!

Integritetspolicy

Svenska Hästfotografernas Förbund (SHF)

1. Uppgifter registreras i SHFs databas efter din ansökan om medlemskap hos oss. Uppgifterna lagras på en säker databas hos oss och vi kommer inte dela dina personuppgifter till tredjepart utan din tillåtelse.

2. Genom att ansöka om medlemskap samtycker du till SHFs lagring och hantering av dina personuppgifter. 

3. Vid ansökan om medlemskap godkänner du att SHF och dess styrelse får använda dina personuppgifter för att kommunicera med dig via telefon, e-post eller andra kommunikationsmedel för att upplysa om aktuella träffar, kurser, utbildningar eller annat som kan vara relevant för dig som medlem. 

4. Vid ansökan om medlemskap godkänner du att din e-post adress lagras hos oss för att vi skall kunna skicka ut nyhetsbrev till dig som medlem.

  

5. Önskar du korrigera eller radera dina personuppgifter så kontaktar du någon i styrelsen för SHF.

6. Som medlem ansvarar du själv för att uppdatera dina uppgifter så att SHF ska kunna fullfölja sina åtaganden gentemot dig.

7. SHF förbehåller sig rätten att behålla uppgifter i sju (7) år efter avslutat medlemskap. Den rättsliga grunden för att vi spar dina uppgifter i sju (7) år är för att vi måste fullgöra våra förpliktelser enligt Bokföringslagen.

8. Säkerhet

Vi värnar om din integritet och strävar alltid efter att skydda dina uppgifter på bästa sätt i enlighet med dataskyddsförordningen och övriga dataskyddslagar som gäller vid tillfället för behandlingen.

9. Vid frågor gällande våran integritetspolicy eller hur vi lagrar dina personuppgifter är du välkommen att höra av dig till oss på Hastfotografernafb@gmail.com märk ditt meddelande med Integritetspolicy. 

Denna integritetskyddspolicy är ett levande dokument och innehållet kan komma att uppdateras. Policyn senast uppdaterad 2021-03-11

bottom of page