top of page
DSC_3065_edited.jpg

Styrelsen

LÄR KÄNNA OSS!

Vi är fyra stycken passionerade hästfotografer som tillsammans har valt att bilda en förening för att samla Sveriges hästfotografer. Vi hoppas på att kunna hjälpa, inspirera och guida. Tveka inte på att kontakta oss om ni har några frågor, funderingar eller tips!

Vi finns här för dig!

Aragorn&Jenna.jpg
FotografJohannaBlixbo-DSC_8132-Redigera.

Johanna Blixbo

Johanna är jag, 24 år som kommer från Stockholm men numera bor i Malmö. Jag startade mitt företag 2017 och har under loppet av mina år som yrkesverksam fotograf gjort allt ifrån fotoresor till företagsfotograferingar. Något av det roligaste jag vet är marknadsföring, inspirera andra och möta andra hästfotografer. Jag finns tillgänglig för bokning för både privatpersoner och företag.

Ordförande

DSC_2925 kopiera.jpg

Emma Klang

Emma heter jag, 27 år och bor i Lund. Jag köpte min första systemkamera 2008 och sedan dess har det bara rullat på. Idag tar jag bokningar från både privatpersoner och företag. Mitt hjärta klappar lite extra för kärleksfulla porträtt mellan häst och människa.

Vice Ordförande

DSC_6104-2.jpg

Lina Kronholm

är en 23 år gammal fotograf bosatt och uppvuxen i Malmö. 2020 startade jag mitt egna företag inom hästfotografi. Jag är tillgänglig för uppdrags bokning utav hästägare eller företag men även som tävlingsfotograf. Jag fotar alla discipliner men Islandshästar brinner jag lite extra för och har spenderat de senaste somrarna på Island.

Administratör & Sekreterare

176499677_300379138187848_91542365812585

Jenna Vainionpää

är en 26 år gammal fotograf bosatt i Västerås med sambo och mina 2 katter. Jag startade mitt egna företag inom hästfotografi 2019. Idag fokuserar jag mycket på kundkontakt, marknadsföring och coachning för andra hästfotografer och däremellan finns jag tillgänglig för uppdrags bokning utav hästägare, eller företag som på något vis arbetar med hästrelaterade produkter och/eller tjänster.

Kommunikations & Marknadsföringsansvarig

bottom of page